Särkijärven kesytyksen säännöt

Kaikki tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat ilmoittautuessaan noudattamaan näitä sääntöjä. Juoksun vastuullisena järjestäjänä on voimistelu- ja urheiluseura Tikkalan Veikot ry.

Sarjat
Naiset ja miehet yleinen

Reitti
Reitti kulkee suurelta osin maastossa soratietä pitkin. Osa reitistä saattaa olla myös hidaskulkuista. Korkeuseroja reitillä on paljon.

Järjestäjä pidättää oikeuden reittimuutoksiin ennen tapahtumaa ja sen aikana.

Voittaja
Kilpasarjassa nopeiten reitin suorittanut juoksija on kisan voittaja.

Palkinnot ilmoitetaan kisapäivänä.

Kilpailuaika
Kilpailun maksimisuoritusaika on viisi tuntia.

Vakuutukset
Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailun aikana järjestäjän toimesta.
Jokainen kilpailija kilpailee omalla vastuullaan.

Ikäraja
Alle 18-vuotiaat vain huoltajan suostumuksella. Alle 18-vuotiaan ilmottautuminen vanhemman toimesta.

Valitukset
Valitukset tulee tehdä viimeistään tunnin kuluttua kilpailun päättymisestä kirjallisesti kilpailukansliaan.

Hylkääminen
Järjestäjillä on oikeus hylätä suoritus, jos osanottajan havaitaan oikaisevan tai hän muutoin häiritsee kanssakilpailijoiden suoritusta.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumisen yhteydessä kilpailumaksu maksetaan verkkokaupan kautta. Jälki-ilmottautumiset maksetaan paikanpäällä käteisellä/pankkikortilla

Osallistumisen Siirto / Peruutus
Mikäli joudut perumaan osallistumisesi tapahtumaan sairauden, loukkaantumisen tai äkillisen esteen vuoksi, voit siirtää osallistumisesi seuraavalle vuodelle tai myydä sen jollekin toiselle.

Siirtäminen onnistuu siinä tapauksessa, että olet ilmoittanut peruuntumisesta ennen tapahtumaa tapahtumanjärjestäjille sähköpostilla petri.karilla@gmail.com.

Jos myyt osallistumisesi tai tilallesi tulee toinen juoksija siitä on myös tehtävä ilmoitus kenen tilalle kyseinen henkilö tulee ja hänen tietonsa (nimi, kotipaikka, syntymävuosi ja sähköpostiosoite) sähköpostilla osoitteeseen petri.karila@gmail.com. Jos vaihto tapahtuu juuri ennen tapahtumaa voi nimenvaihdoksen tehdä myös tapahtumapaikalla.

Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksella. Lähetä yhteystietosi, tilinumerosi ja kopio lääkärintodistuksesta osoitteeseen petri.karila@gmail.com. Tapahtuman jälkeen emme voi peruutuksia hyväksyä. Hyväksymme myös työterveyshoitajan tmv. todistukset osallistumisen estävästä vammasta tai sairaudesta.

Lisätietoja tapahtumasta: petri.karila@gmail.com